Haluaisitko kehittyä yhdessä?Kiinnostaako jäsenyys?

Ennen varsinaista jäsenyyttä mukaan toimintaan pääsee koejäsenenä. Koejäsenenä sinulla on mahdollisuus tutustua toimintaamme, ja hypätä mukaan tapahtumiin sekä projekteihin. Etsimme aktiivisia jäseniä, jotka ovat valmiita kehittämään itseään toimintamme kautta. Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamarin hallitus hyväksyy koejäsenet.

Kevään vuosikokouksessa ja syksyn vaalikokouksessa valitaan varsinaiset jäsenet. Varsinainen jäsenyys oikeuttaa äänioikeuteen yhdistyksen virallisissa kokouksissa, ja sinulla on mahdollisuus asettua ehdokkaaksi hallitusvirkoihin.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan toimintaamme koulutusten, yritysvierailujen ja vapaamuotoisten tapahtumien kautta!Mitä odotamme jäseniltämme?

Odotamme koejäseniltämme tahtoa vaikuttaa ympäröivään yhteiskuntaan.

Haluat edistää yritystoimintaa ja tehdä Oulusta houkuttelevamman paikan asua, elää, yrittää ja vierailla. Ehkäpä haluat kantaa yhteiskuntavastuuta yhteistyöyritystemme kanssa tai luoda kontakteja ympäri Eurooppaa.

Odotamme koejäseniltämme aktiivisuutta ja heittäytymistä.

Jäsenemme käyttävät aikaa kamaritoimintaan ja ymmärtävät verkostoitumiseen käytetyn ajan tulevan takaisin moninkertaisena tulevaisuudessa. Paras tapa tutustua toisiin ja verkostoitua on tulla mukaan eri tapahtumiin sekä toimia projekteissa. Meille tämä on maailman paras harrastus, joka saattaa imaista ja tempaista mukaan.


Ota meihin yhteyttä, kun haluat kuulla toiminnastamme lisää.