Yhteistyökumppaniksi?Miksi yhteistyöhön Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamarin kanssa?

Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamari on 18–40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien ja yrittäjien johtamis-, kouluttamis- ja kehittymisjärjestö. Toimintamme ydin on yksilön ja yhdistyksen kehittymisessä. Haluamme rakentaa aktiivisesti suhteita ympäröivään yhteiskuntaan ja liike-elämään laaja-alaisesti. Tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia yhteistyöhön ja pystymme monesti verkostomme ansiosta yhdistelemään kumppaneidemme kanssa kokonaisuuksia, joissa kaikki voittavat.


Merikosken siltojen liputus

Tue toimintaamme ja tavoita suuri yleisö Oulun näkyvimmällä paikalla Merikosken silloilla! Yrityliput liehuvat molemmin puolin siltoja koko kesän, jolloin silloilla kulkee noin 25 000 autoa vuorokaudessa.

Verkostoitumistilaisuudet & tuotelanseeraukset

Tervisten kumppaneille järjestettävä jokavuotinen verkostoitumistapahtuma, jossa on mukana sekä paikallista yritysjohtoa että kaupungin johdon edustusta.Kutsumme kaikki alueemme yritykset ja yhteisöt kanssamme uudistamaan johtajuutta!💎 Onko kohderyhmäsi 18 – 40 -vuotiaat aktiiviset nuoret?

💎 Haluatteko toimivan kanavan markkinointiin ja verkostoitumiseen?

💎 Etsittekö lisää työvoimaa tai uusia sidosryhmiä?

💎 Haluatteko kouluttautua laadukkaissa koulutuksissa?

💎 Haluatteko verkostoitua erilaisissa tapahtumissamme?

Yritysvierailut

Järjestämme säännöllisesti yritysvierailuja alueen mielenkiintoisiin yrityksiin, ja myös kumppaneillamme on mahdollisuus osallistua niihin tai tarjota yritystään vierailun kohteeksi.

Koulutukset & työpajat

Laajan verkoston ja osaamisemme ansiosta olemme alueemme aktiivisin kouluttaja ja laadukkaiden koulutuksien järjestäjä. 2022 aikana kamarimme järjesti ennätykselliset 64 tapahtumaa tai koulutusta.Kumppanuuspaketit sovitetaan teidän tarpeeseen💎 Kumppanuudella tavoitat suuren määrän ihmisiä, esimerkiksi liputuskumppanina lippusi liehuu läpi kesän Merikosken silloilla, missä ajaa kesäaikaan noin 25 000 autoa vuorokaudessa!

💎 Lisäksi saat näkyvyyttä sosiaalisen median kanavissamme, joissa meillä on yhteensä noin 2000 seuraajaa.

💎 Jäsenenämme on vuosittain 30-40 aktiivista yrityselämän ja yhteiskunnan vaikuttajaa, joilla on laajat verkostot paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

💎 Lisäksi kumppanuus voi sisältää näkyvyyttä verkkosivuillamme, sekä suosituissa koulutus- verkoistoitumistapahtumissamme.

Kiinnostaako kumppanuus?

Rekisteriseloste

Voit ottaa meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta: