Tervikset rokkasivat Alue Deen vaalikokouksessa Kuusamossa syyskuun alussa!

Suomen Nuorkauppakamareiden Alue Deen aluevaalikokous Kuusamossa keräsi kymmeniä nuorkauppakamarilaisia ympäri Suomen. Kokouksen keskeinen teema oli informaatiovaikuttaminen. 

Ikimuistoisessa aluevaalikokouksessa valittiin ensi vuoden toimijat Deen alueelle. Suomen Nuorkauppakamareiden Alue Deen aluejohtajaksi vuodelle 2024 valittiin Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamarin istuva puheenjohtaja Henna Määttä. Valinta vahvistetaan vielä kansallisessa vaalikokouksessa Seinäjoella.

Kuva: Vuoden 2024 alue D:n aluetiimi vasemmalta lukien: Aluekansainvälisyyspäällikkö: Paulo Lopes Oulun NKK; Aluekoulutuspäällikkö: Kate Suopajärvi, Rovaniemen NKK; Aluejohtaja: Henna Määttä Oulun Tervaporvarien NKK; Aluekehityspäällikkö: Teemu Soininen, Siilinjärven NKK ja Aluekoordinaattori: Antti Matikainen Joensuun NKK. Lisäksi aluesihteeriksi valittiin Janika Ohtonen Kajaanin Nuorkauppakamarista.

Tapahtumarikkaaseen kokousviikonloppuun mahtui paljon jännitettävää. Alueellisten virkojen täyttämisen lisäksi Tervisten oma debatti-joukkue Jenna, Tiia ja Jonna osallistuivat tiukkaan debatointikisaan ja selvittivät tiensä aluekilpailujen voittoon. Debattikilpailun parhaan debatoijan palkinto jaettiin myös Tervisten debattitiimin rohkeasti mukaan lähteneelle koejäsenellemme Jonna Huoviselle! He pääsevät seuraavaksi mittailemaan debatointitaitojansa kansallisissa kilpailuissa Seinäjoella ensi kuun alkupuolella!

Kuva: Debatoimassa: Jenna Enbuska, Tiia Karhunen ja Jonna Huovinen Oulun Tervaporvareiden Nuorkauppakamari.

Voitokas debattijoukkueemme saapui vaalikokousviikonloppuun 2-sarjan BMW:llä, joka oli koeajossa Wetteriltä. Ajo sujui mukavasti ja auto vaikutti erittäin näppärältä niin kaupunki kuin matka-ajossa.

Kuva: Myös kaikki voitokkaan viikonlopun palkinnot saatiin mahdutettua kyytiin paluumatkalle.

Tuottava idea Start-Up –sarjan D-alueen osakilpailun voitti myös koejäsenemme yritys Oppivat Education. Voitto D-alueen osakilpailussa vie Oppivat Educationin eteenpäin kilpailun startup-kategorian kansalliseen finaaliin. Onnea Oppivat Education yrittäjä Annika Karjalainen!

Kuva: Eniten ilmiantoja Tuottava Idea –kilpailuun Alue D:ltä, palkinto jaettiin oululaisten Nuorkauppakamareiden kesken Oulun Nuorkauppakamarille ja Oulun Tervaporvareiden Nuorkauppakamarille.

Kokouksessa alueemme sai myös kaksi uutta, välittävää ja sydämellistä senaattoria Marin ja Arton! Lämpimät onnittelut heille!

_________

In English:

JCI Finland Region-D had their election meeting in Kuusamo, which gathered members from all over Finland. The theme was ‘The influence of information’. During the meeting, D-region board members were chosen. Henna Määttä, the current president of Tar Valley JC was elected as Vice President, Region D.

There was a lot to celebrate during the weekend. In addition to filling the D-region positions, Tar Valley JC’s own team participated in a tough debate competition and became the regional champions! Next, they get to put their debating skills to the test at the national competitions in Seinäjoki.

The most entries to the Productive Idea (Tuottava Idea) competition came from Region D. The prize was shared between the JCI Oulu and Tar Valley JC.
~
The D-region leaders will be confirmed at the nation election meeting in Seinäjoki at the beginning of October.