Tervikset ja tervisten perustajajäsenet Get together -tapahtuma 3.2.2023

Loppuviikosta vietettiin Get together -iltaa Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamarin perustajajäsenien kanssa. Ilta sisälsi Nokian tehtaaseen tutustumista Mikko Nissin johdolla. Useamman perustajajäsenenkin historia nivoutuu Nokiaan, joten tämä oli luonnollinen paikka iltamalle. Sinne juontavat juurensa myös Tervisten huomiota herättävät käädyt, joissa on piirilevyjä.

Perustajajäsenet kertoivat kamarin tarinoita aivan alkuajoilta lähtien. Oli mahtavaa tutustua heihin paremmin ja oppia näiltä rohkeilta edelläkävijöiltä. PRES Henna Määttä puolestaan kokosi yhteen Tervisten toimintaa tänä päivänä. Illan päätteksi perustajajäsenet pinssitettiin tervatynnyripinsseillä, joista jäsenistömme tunnistaa. Olemme kaikki valtavan kiitollisia hyvinvoivasta tervan tuoksuisesta kamaristamme.

Erityiskiitos illan päätähdille eli paikalla olleille perustajajäsenille Kaisu Laurila-Seluskalle, Paavo Vasalalle, Raimo Kuisminille ja Aimo Savukoskelle sekä tietysti Mikolle hienon ja ajatuksia herättelevän tapahtuman mahdollistamisesta!

Kuvassa Tervisten perustajajäseniä Kaisu Laurila-Seluska, Paavo Vasala, Raimo Kuismin ja Aimo Savukoski